Els cursets de formació per utilitzar els desfibril·ladors començaran aquest mes

by | abr. 6, 2017 | Al Dia

Model dels desfibriladors instal·lats | tienda-salvavidas

 

 

 

 

 

 

Segons informava BellaterraDiari el passat 16 de març, es va dur a terme la instal·lació de tres desfibril·ladors DEA al barri: un al Centre Cívic del Turó de Sant Pau, l'altre a la plaça del Pi i el tercer al Centre Cívic de Bellaterra. 

 

 

L'empresa CardioSOS Global Protection S.L ha estat l'encarregada de la instal·lació i qui durà a terme, pròximament, els cursets de formació. Tot i no tenir una gran complicació, aquests cursos aniran orientats a professionals i persones que treballen habitualment a prop dels llocs on han estat instal·lats els equips.  

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: