L'estació de Ferrocarrils a Sant Cugat | Localpres

 

 

 

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha preparat un any més diferents activitats per transmetre l’esperit de la Diada de Sant Jordi entre els seus usuaris i per fomentar l’ús de la lectura dins dels trens. FGC ha preparat diverses activitats durant aquests dies previs a Sant Jordi, entre les que destaca regals de llibres o concursos de petons al tren.

 

 

 

Del 18 al 21 d’abril, Ferrocarrils regalarà llibres als seus usuaris. Els viatgers que facin un tuit mencionant a @FGC amb una fotografia seva llegint al tren i amb una frase del llibre en qüestió, rebran automàticament un llibre. La recollida es farà a l’Espai Provença (estació Provença, accés vestíbul Provença/Balmes), mostrant el tuit realitzat amb la fotografia.