Ferrocarrils regala llibres entre els viatgers per celebrar Sant Jordi

by | abr. 7, 2017 | Al Dia

 
L'estació de Ferrocarrils a Sant Cugat | Localpres

 

 

 

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha preparat un any més diferents activitats per transmetre l’esperit de la Diada de Sant Jordi entre els seus usuaris i per fomentar l’ús de la lectura dins dels trens. FGC ha preparat diverses activitats durant aquests dies previs a Sant Jordi, entre les que destaca regals de llibres o concursos de petons al tren.

 

 

 

Del 18 al 21 d’abril, Ferrocarrils regalarà llibres als seus usuaris. Els viatgers que facin un tuit mencionant a @FGC amb una fotografia seva llegint al tren i amb una frase del llibre en qüestió, rebran automàticament un llibre. La recollida es farà a l’Espai Provença (estació Provença, accés vestíbul Provença/Balmes), mostrant el tuit realitzat amb la fotografia.

 

 

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: