L’alcalde se sotmetrà a una qüestió de confiança

by | abr. 7, 2017 | Cerdanyola

Carles Escolà, alcalde de Cerdanyola del Vallès (CxC) | Cerdanyola.cat (JR Urbano)

 

 

L'alcalde, Carles Escolà, va explicar el passat 5 d'abril en roda de premsa, que després del rebuig al pressupost defensat pel govern al darrer Ple ordinari de març, es plantejaven tres escenaris: presentar un nou pressupost incorporant més propostes dels grups de l'oposició, no presentar nou pressupost i prorrogar l'actual i sotmetre's a una qüestió de confiança vinculada a la proposta de pressupost del govern per tal de garantir el canvi posat en marxa al 2015.

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: