Pensa que en el meu Club hi ha piscina!

by | abr. 7, 2017 | Història de Bellaterra

 

 

 

 

 

Va ser una autèntica proesa la construcció de la piscina al Club Bellaterra. Aleshores, ningú tenia piscina a casa i calia una fortuna molt gran, tant per construir-la, com per mantenir-la.

 

 

A part de la pista de tennis, una piscina donava rellevància. La construcció va ser feixuga. A més, es va construir amb una zona per a nens (amb tobogan) i una zona per a adults amb una fondària de cinc metres. Cinc metres! L’idea era posar-hi un trampolí ‘olímpic’ que mai es va arribar a instal·lar. Naturalment, al cap dels anys i per motius dels costos de manteniment, es va reduir la fondària a 3 metres.

 

 

Vols llegir més…?

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

Durant la Festa Major de Bellaterra de l’any 1998 va desaparèixer un dels esquirols de l’escultura de la Plaça Maragall, obra del senyor Colom. Quelcom que es podria haver estat una “tragèdia” pel veïnat de Bellaterra és va transformar en un nou repte i la recuperació de la simbòlica figura de l’Esquirol va esdevenir un nou motiu de celebració

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les  famoses columnes de la UAB

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les famoses columnes de la UAB

L’estiu de 1999 la Universitat Autònoma de Barcelona estava a punt de culminar l’obra que definiria els trets identitaris del centre fins avui en dia. Parlem de l’obra de les 4 columnes que es troben a l’entrada de la Universitat Autònoma de Barcelona, entre la lateral de la B-30 i el Campus

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: