Proposen que el Parc d’Alba aculli la seu de l’Agència Europea del Medicament

by | abr. 7, 2017 | Cerdanyola

El Centre Direccional està entre Sant Cugat i Cerdanyola | Artur Ribera

 

 

L'associació Àmbit B-30, que aplega administracions, empreses i centres de coneixement de l'entorn del Vallès i el Baix Llobregat, ha demanat que el Parc d'Alba aculli l'Agència Europea del Medicament. Aquesta institució contintenal que regula el mercat dels medicaments es troba actualment a Londres, ciutat que haurà d'abandonar com a conseqüència del Brexit.

 

 

Barcelona, amb el suport de l’Estat espanyol, és candidata per acollir-la. El Parc de l’Alba, situat entre Cerdanyola i Sant Cugat del Vallès, també ha presentat la seva oferta perquè l’Agència Europea del Medicament es construeixi al Vallès. “Farem totes les gestions que calgui”, ha assegurat el president de l’Associació B-30, Josep Monràs, sobre la possibilitat que l'Agència Europea del Medicament arribi en aquest espai.

 

 

  

 

  

“L’Associació dona tot el seu suport al Parc de l’Alba perquè l’Agència pugui ser en el nostre espai Àmbit B30”, ha emfatitzat Monràs, que ha assegurat que l'agència donaria feina a 900 persones i “generaria una activitat econòmica important”.

 

 

 

La indústria farmacèutica té un pes important a l'entorn del Parc d'Alba. Sense anar més lluny, a Sant Cugat hi ha diverses multinacionals punteres en el camp dels medicaments com poden ser Roche, Grifols o Boehringer.

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: