Un robatori al centre de Bellaterra, al carrer Ramon Llull

by | abr. 9, 2017 | Al Dia

 
El carrer Ramon Llull, de baixada cap a l'estació J. Tardós

 

 

 

 
Al capvespre del dissabte 8 d'abril, uns delinqüents van introduir-se per una finestra en una casa particular al centre de Bellaterra, al carrer Ramon Llull. Els lladres van fer saltar l'alarma i van regirar el que van poder en pocs minuts. En aquell moment, no hi havia ningú al domicili.
 
 
 
Els delinqüents van tenir el temps suficient per endur-se un rellotge, un telèfon i d'altres objectes de poc valor. Entre altres, s'han trobat a faltar unes claus del cotxe que ara la família haurà de canviar.
 
 
 
 
 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: