[OFERTES DE FEINA] Ofertes de feina a can Serraperera

by | abr. 10, 2017 | Classificats

Seu de Can Serraparera | Cerdanyola.cat

 

 

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, a través del Servei Municipal de Treball, informa de les properes contractacions d'un Orientador/a Insertor/a laboral, un Tècnic/a Insertor/a laboral gestor d'ofertes i un Tutot/a orientador/a insertor/a laboral. Els requisits i el s'ofereix per cada lloc de treball s'esmenten a continuació.

 

Vols llegir més…?

Veí bellaterrenc vol llogar una casa o part d’una casa a Bellaterra

Veí bellaterrenc vol llogar una casa o part d’una casa a Bellaterra

Un veí bellaterrenc vol llogar una casa o annex de casa a Bellaterra per a ell sol. Bellaterrenc de tota la vida, jove i de confiança vol seguir vivint a la zona i s’ofereix com a candidat per a persones que disposin d’un espai addicional on viure. “Bon pagador i de confiança”, vol un lloguer “senzill però bonic” per a només una persona.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: