On van els bellaterrencs per Setmana Santa?

by | abr. 10, 2017 | Comerços Amics

Taller de Viatges organitza viatges en grup, d'aventura, per nuvis o exòtics | Cedida

 

 
Depèn dels dies de vacances de cadascú, els bellaterrencs aprofitaran aquesta Setmana Santa per viatjar, descansar o fer qualsevol altre tipus d'activitat que no podem fer en dies laborables.
 
 
 
Els que poden agafar les vacances escolars completes, gaudeixen de gairebé 10 dies per planificar. Segons l'agència de viatges de Bellaterra, Taller de Viatges, alguns bellaterrencs han decidit viatjar a Egipte, una destinació que està revifant en aquest últim any.
 
 
 
Mèxic també és un altra destinació que sempre es ven per aquesta època, entenent Mèxic com a destinació de platja amb un paquet de vol + trasllats + hotel. Aquesta opció surt bé de preu i combina exotisme, sol i platja. 
 
 
 
Ara bé, per a la majoria de bellaterrencs, que només tenen els dies festius del calendari, Europa és la destinació per excel·lència. Aquest any els clients de Taller de Viatges viatjaran a Londres, Bari, la Toscana i amb algun creuer pel mediterrani.
 
 
 
Tampoc podem deixar de mencionar la gent que opta per aprofitar el final de la temporada de neu. Alguns clients han reservat hotels per anar a Baqueira.

Vols llegir més…?

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: