Taller de Viatges organitza viatges en grup, d'aventura, per nuvis o exòtics | Cedida

 

 
Depèn dels dies de vacances de cadascú, els bellaterrencs aprofitaran aquesta Setmana Santa per viatjar, descansar o fer qualsevol altre tipus d'activitat que no podem fer en dies laborables.
 
 
 
Els que poden agafar les vacances escolars completes, gaudeixen de gairebé 10 dies per planificar. Segons l'agència de viatges de Bellaterra, Taller de Viatges, alguns bellaterrencs han decidit viatjar a Egipte, una destinació que està revifant en aquest últim any.
 
 
 
Mèxic també és un altra destinació que sempre es ven per aquesta època, entenent Mèxic com a destinació de platja amb un paquet de vol + trasllats + hotel. Aquesta opció surt bé de preu i combina exotisme, sol i platja. 
 
 
 
Ara bé, per a la majoria de bellaterrencs, que només tenen els dies festius del calendari, Europa és la destinació per excel·lència. Aquest any els clients de Taller de Viatges viatjaran a Londres, Bari, la Toscana i amb algun creuer pel mediterrani.
 
 
 
Tampoc podem deixar de mencionar la gent que opta per aprofitar el final de la temporada de neu. Alguns clients han reservat hotels per anar a Baqueira.