El cerdanyolenc Òsca Pla es proclama campió del món d’hoquei interior

by | abr. 11, 2017 | Cerdanyola

El cerdanyolenc Òscar Pla celebrant la victòria | Cedida

 

 

El cerdanyolenc ha format part de la delegació espanyola integrada per 52 esportistes i que ha participat als Jocs Mundials d'hivern Special Olympics, celebrats al març a Àustria.

 

 

Òscar Pla, alumne del Centre de Formació i Treball Flor de Maig, ha estat un dels jugadors de l'equip d'hoquei interior que s'ha proclamat campió del món en els Jocs Mundials d'hivern Special Olympics i en els que s'han donat cita 2.700 esportistes de 107 països. L'equip espanyol es va imposar en la final als amfitrions per 7 a 9 fent així realitat un somni i portant fins al final leave motiv del moviment Special Olympic: “Vull guanyar. Si no ho aconsegueixo, deixa'm ser valent en l'intent”.

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: