Una gran iniciativa que uneix joves i grans a Bellaterra: MyTruper.com

by | abr. 11, 2017 | Comerços Amics

 

Els serveis de MyTrupper.com | http://www.mytruper.com

 

 

Hi ha moltes persones grans en la nostra societat i el seu benestar passa per tenir unes millors condicions de vida. Per aquest motiu, i de la mà d'un veí bellaterrenc, ha arribat a Catalunya la comunitat de MyTruper, amb la finalitat de promoure l'envelliment actiu i oferir activitats d'oci a la gent gran.

  

 

 

Vols llegir més…?

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: