Calia vestir-se ben elegant per la palma i la mona…

by | abr. 14, 2017 | Història de Bellaterra

 

 

  

  

A les imatges veiem als infants d'una coneguda família bellaterrenca, molt ben vestits. Es tracta del Dilluns de Pasqua, un dia molt dolç i especial per a fillols i padrins. 

 

 

 

  

Era Setmana Santa del 1972 i a la primera imatge identifiquem, d'esquerra a dreta, a Cristina Martin, Olga Sala, Mireia Alegre, Montse Sala, Ramon Martin i Oriol Martin, tots cosins. A l'altra imatge, amb la palma a la mà, reconeixem a l'àvia de la família, l'àvia Maria.

 

 

Vols llegir més…?

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

Durant la Festa Major de Bellaterra de l’any 1998 va desaparèixer un dels esquirols de l’escultura de la Plaça Maragall, obra del senyor Colom. Quelcom que es podria haver estat una “tragèdia” pel veïnat de Bellaterra és va transformar en un nou repte i la recuperació de la simbòlica figura de l’Esquirol va esdevenir un nou motiu de celebració

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les  famoses columnes de la UAB

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les famoses columnes de la UAB

L’estiu de 1999 la Universitat Autònoma de Barcelona estava a punt de culminar l’obra que definiria els trets identitaris del centre fins avui en dia. Parlem de l’obra de les 4 columnes que es troben a l’entrada de la Universitat Autònoma de Barcelona, entre la lateral de la B-30 i el Campus

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: