Cerdanyola rebutja la sentència del 9-N que inhabilita Mas, Ortega, Rigau i Homs

by | abr. 16, 2017 | Cerdanyola

Francesc Homs amb Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau, a les portes del Tribunal Suprem | Juan Manuel Prats (elperiodico.com)

 

 

 

El ple va rebutjar, el passat mes de març, la sentència que inhabilita a l’expresident de la Generalitat, Artur Mas, la vicepresidenta, Joana Ortega, la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau i al diputat, Francesc Homs, per l’organització de la consulta del 9-N. 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: