El desdoblament de la via a Bellaterra, tot un esdeveniment

by | abr. 17, 2017 | Història de Bellaterra

 

 

 

 

  

Ens arriba una imatge de la inauguració del desdoblament de la via del tren a la plaça del Pi de Bellaterra. En el seu moment, va ser de gran importància perquè, fins aleshores, calia que els trens s'esperessin fins creuar-se a les estacions.

 

 

 

  

  

A la imatge, començant per la dreta, trobem a Celestino Corbacho, exalcalde de Cerdanyola del Vallès, el conseller Josep Maria Cullell, l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol i el representant dels FGC, Xavier Bigatà, entre altres. La doble via va ser el inici de la construcció del 'metro del Vallès'.

 

 

 

 

 

  

  

Gentilesa Josep Mateu

 

Vols llegir més…?

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

EFEMÈRIDE | Una festa en motiu del retorn de l’Esquirol de Bellaterra

Durant la Festa Major de Bellaterra de l’any 1998 va desaparèixer un dels esquirols de l’escultura de la Plaça Maragall, obra del senyor Colom. Quelcom que es podria haver estat una “tragèdia” pel veïnat de Bellaterra és va transformar en un nou repte i la recuperació de la simbòlica figura de l’Esquirol va esdevenir un nou motiu de celebració

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les  famoses columnes de la UAB

EFEMÈRIDE | Fa 22 anys es construïen les famoses columnes de la UAB

L’estiu de 1999 la Universitat Autònoma de Barcelona estava a punt de culminar l’obra que definiria els trets identitaris del centre fins avui en dia. Parlem de l’obra de les 4 columnes que es troben a l’entrada de la Universitat Autònoma de Barcelona, entre la lateral de la B-30 i el Campus

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: