Manifest de moviment d’esquerres per Sant Jordi

by | abr. 19, 2017 | Opinió

 
 

 

La Diada de Sant Jordi és la gran festa nacional de Catalunya. Una tradició que ve de lluny i que s’ha anat afermant any rere any amb una significació cultural evident, que entronca perfectament amb la idea de país democràtic, culte i avançat llaurada històricament pels intel·lectuals i lletraferits del país durant dècades. La festa de Sant Jordi s’assembla moltíssim a la Catalunya que volem i, sortosament, els ciutadans de Catalunya expressen col·lectivament, moltes vegades, els valors subjacents a la Diada que avui celebrem tots i totes.

 

 

MES, Moviment d’Esquerres vol que aquesta festa sigui un símbol de cultura i d’amor per a totes i tots els catalans, siguin d’orígens i cultures diverses, tinguin els anhels individuals i col·lectius que tinguin. Tanmateix, no se’ns escapa que el Sant Jordi d’enguany és rellevant per la dimensió social i política d’un país que està treballant intensament per decidir el seu futur de forma imminent i és per això que en aquesta jornada MES, Moviment d’Esquerres tornarà ser al carrer demanant fer efectiu aquest dret a través del referèndum.

 

 

Situats a l’albada d’un nou país, esperem que els valors d’amor, pau, cultura i alegria de la Diada de Sant Jordi siguin fundacionals de la República que ens espera. 

 

 

Que sigui així i que tothom gaudeixi de la Festa de Sant Jordi d’aquest 2017!

 

 

Entre totes i tots fem BellaterraDiari.

Gràcies per llegir aquest contingut

Vols llegir més…?

OPINIÓ | “La casa del sol naixent”

OPINIÓ | “La casa del sol naixent”

“No he trobat cap referent al significat de “La casa del Sol Naixent”. Podria ser un bordell o bé una casa de joc? Podria ser New Orleans ? Podria ser una presó?”

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: