La llibreria Paper’s i la Unió de Veïns també escalfen motors per St. Jordi

by | abr. 20, 2017 | Al Dia

Víctor Monferrer al capdavant de Paper's | J. Tardós

 

 

 

  

  

Aquests dijous 20 d'abril, la llibreria Paper's de Bellaterra ja ha muntat el primer lineal amb les novetats literàries d'enguany. “És l'inici d'un llarg Sant Jordi”, segons explica el propietari de la papereria i llibreria Paper's, Víctor Monferrer.

 

 

 

  

Per Sant Jordi la llibreria estarà oberta de 8 a 20 h, de forma ininterrompuda. Durant la jornada, alguns escriptors bellaterrencs signaran les seves obres sota la carpa de la Unió de Veïns. Entre altres, s'hi podrà veure a Miguel Ramos, Gustau Folch, Gabriel Martinez Surinyac i Jordi Macarulla. Per amenitzar la diada, el Club Bellaterra oferirà un pica-pica i unes copes de vi.

 

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: