La principal novetat de l'enfrontament del Cercle, el passat cap de setmana, va ser l'estrena com a primer entrenador de Vila. En aquesta ocasió, Giol no va poder assistir al partit per causa major. L'enfrontament va tenir lloc a la Bòbila de Cerdanyola de Vallès contra l'Escola Ripollet.

 

 

L'entrenador ocasional, de la mateixa edat que els jugadors, és amic d'infantesa de la majoria d'ells. Això, però, no va ser un impediment perquè ben ràpidament es guanyés el respecte de tots els membres de l'equip.

 

 

Vila va provar algunes coses noves com fer jugar a Marc Graells al doble pivot, o Grau de mitjapunta. Ben ràpidament van arribar els fruits de la llavor plantada. Al minut 4, Enrique va marcar el primer gol després d'una gran assistència de Raluy.

 

 

El Cercle va jugar com els àngels i van arribar ocasions claríssimes per part d'Enrique, Besonias i Grau, que no podien acabar definint a gol. Just després va arribar l'empat de l'Escola. Però això no va preocupar als locals i van seguir jugant com havien començat.

 

 

Al minut 35 va arribar un penal clamorós que transformava Enrique amb el 2-1. I només 5 minuts més tard, Enrique de nou posava el 3-1 amb el qual s'arribava a la mitja part.