El Sant Jordi deixa bons resultats a Bellaterra

by | abr. 24, 2017 | Al Dia

 

 

  

  

Bellaterra és petit i gens comparable amb el moviment dels municipis del voltant com Sant Cugat, Sabadell, Sant Quirze o Cerdanyola. Si més no, també s'hi ha celebrat la Diada de Sant Jordi, patró de Catalunya.

  

  

Entitats i comerços, de forma autogestionada, van coordinar-se per oferir literatura, roses, gastronomia i signatura de llibres pels bellaterrencs. Segons Víctor Montferrer, propietari de la llibreria Paper's, el resultat ha estat sorprenent i, tot i caure en cap de setmana, les vendes han estat una mica millors a les de l'any passat. Paper's va exposar les seves novetats editorials durant tres dies a la plaça.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: