Aparcaments incívics a la nostra població

by | abr. 25, 2017 | Opinió

 

 

 

 

 

Reconegudes les dificultats d'aparcament en el centre de la nostra població en hores determinades, no és acceptable que molts clients d'alguns dels locals que voregen la plaça del Pi emprin les voreres tot aparcant al damunt amb les quatre rodes, impedint així el pas normal dels vianants que de vegades es veuen obligats a baixar a la calçada.

Cal dir també, que els cotxes que circulen per l'Av. Bartomeu direcció Pl. del Pi no disposen de la visibilitat necessària del pas de vianants amb el consegüent perill pels que volen creuar. Tot això és lamentable, més tenint en compte que els clients de l'Hostal disposen d’un aparcament darrera les seves dependències.

 

Si se'm permet, aprofito aquest escrit per cridar l'atenció als incívics que aparquen durant hores a les dues places de minusvàlids que hi ha enfront de l'estació, sense mostrar la corresponent acreditació per poder fer-ho. Potser no tenen la paciència necessària per cercar un altre lloc on deixar el cotxe i han de sortir corrent, car el tren no els espera. A França, hi ha llocs que mostren rètols col·locats a les places de minusvàlids i que diuen: “Et canvio la meva discapacitat per la plaça d'aparcament”.

 

Potser, una vigilància més estricta per part de l'autoritat corresponent faria baixar el percentatge d'incívics.

 

 

 
 

Vols llegir més…?

Exercir de català és pesat però…

Exercir de català és pesat però…

Tenint un mínim d’estima per la nostra llengua i el nostre país, és impossible no sentir un profund disgust per la poca consideració mostrada per disposicions com ara l’obligació del 25% de classes en castellà, dictada pels tribunals insensibles vers la llengua pròpia del nostre país,

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: