Reproduïm a continuació tres imatges del primers combois d'origen americà que circulaven per Bellaterra.

  

 

En la primera imatge s'hi veuen 3 vagons Brill amb el conductor al capdavant. Els combois tenien un únic focus de llum al davant però aquest era molt potent. També disposaven d'una porta frontal que servia tant per l'accés a cabina com per accedir a un altre vagó.

 

 

Els passos a nivell eren habituals però no disposaven de vigilant ni de tanques. Només una senyal creuada de metall que advertia del perill. A la darrera imatge es pot veure com el comboi abandona l'estació de Bellaterra direcció, aleshores, cap a Sant Quirze i per via única.

 

  

La següent imatge està presa a on actualment hi ha el pont de veterinària. Avui en dia, és un tram de la via verda. Les vies no estaven vallades, amb el conseqüent perill tant per les persones com pels animals.