Confirmen que les noves estacions dels FGC s’inauguraran abans de l’estiu

by | abr. 26, 2017 | Al Dia

 
L'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, inaugurant l’estació ‘Plaça Major’, el 12 de setembre de 2016. Autor: David B.

 

 

 

Fonts del departament de Territori confirmen que tot va segons el calendari previst. Les noves estacions de La Creu Alta, Sabadell Nord i Sabadell Parc del Nord s’inauguraran abans que acabi el mes de juny. Així ho va deixar clar, públicament, també el conseller de Territori, Josep Rull, divendres passat en una visita al Consell Comarcal. Fonts de Territori han assegurat a iSabadell que les obres estan pràcticament enllestides i que ja es busca dia i hora en l’agenda del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, per fer el trajecte inaugural.

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: