El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha organitzat pel proper 11 de maig a les quatre de la tarda un taller de Comunicació no sexista adreçat a càrrecs electes. Aquesta formació que porta per nom Comunicació no sexista, llenguatge inclusiu s’emmarca en el II Pla de Polítiques de Gènere 2016-2019 impulsat per la institució amb l’objectiu d’atendre i promoure la igualtat de gènere a través d’infinitat d’accions.

 

 

El taller Comunicació no sexista, llenguatge inclusiu serà impartit per la periodista especialitzada en gènere i comunicació, Isabel Muntané, i tindrà una durada de tres hores. A través d’aquesta iniciativa el Consell Comarcal pretén promoure l’ús del llenguatge inclusiu entre els representant polítics i donar un valor afegit a la responsabilitat social de la institució.

 

 

Durant l’activitat es donaran eines pràctiques als diferents càrrecs electes per promoure la igualtat i desmuntar la tradicional comunicació sexista impartida en l’àmbit institucional i polític. Al mateix temps el taller servirà per entendre com s’ha constituït el  llenguatge tradicional i com cal construir un nou discurs que promogui la igualtat i la no discriminació per raons de gènere. Aportar diversitat, pluralitat i riquesa comunicativa és un altre dels objectius que persegueix aquesta formació gestionada per Almena Cooperativa Feminista, SCCL.