Taller de comunicació no sexista per a càrrecs electes del Vallès

by | abr. 26, 2017 | Al Dia

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha organitzat pel proper 11 de maig a les quatre de la tarda un taller de Comunicació no sexista adreçat a càrrecs electes. Aquesta formació que porta per nom Comunicació no sexista, llenguatge inclusiu s’emmarca en el II Pla de Polítiques de Gènere 2016-2019 impulsat per la institució amb l’objectiu d’atendre i promoure la igualtat de gènere a través d’infinitat d’accions.

 

 

El taller Comunicació no sexista, llenguatge inclusiu serà impartit per la periodista especialitzada en gènere i comunicació, Isabel Muntané, i tindrà una durada de tres hores. A través d’aquesta iniciativa el Consell Comarcal pretén promoure l’ús del llenguatge inclusiu entre els representant polítics i donar un valor afegit a la responsabilitat social de la institució.

 

 

Durant l’activitat es donaran eines pràctiques als diferents càrrecs electes per promoure la igualtat i desmuntar la tradicional comunicació sexista impartida en l’àmbit institucional i polític. Al mateix temps el taller servirà per entendre com s’ha constituït el  llenguatge tradicional i com cal construir un nou discurs que promogui la igualtat i la no discriminació per raons de gènere. Aportar diversitat, pluralitat i riquesa comunicativa és un altre dels objectius que persegueix aquesta formació gestionada per Almena Cooperativa Feminista, SCCL.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: