Diumenge passat a les 12.30 h, el Cercle va disputar la 28a jornada contra La Llagosta, un partit que es prometia igualat, ja que enfrontava el 4t i el 5è classificat. I la igualtat es va mantenir al llarg de tot el partit.

 

 

 

La primera part es va veure poques ocasions, per part local va haver-hi dos xuts sense gaire perill i per part del Cercle, una ocasió del Raluy que per poc no entra dins.

 

 

Un partit molt monòton que Giol va voler canviar a través d'un nou plantejament apostant per un 3-4-3, que va servir per collar més a La Llagosta a dalt i obligar-los a cometre errades, però també a jugar en llarg i provocar alguna jugada de perill. En definitiva, un partit més obert.

 

 

En una d'aquestes accions es produïa un corner que acabava amb un gol en pròpia porteria de Graells que es convertia amb l'1 a 0 a favor dels locals.