El bellaterrenc Josep Mª Riba entrevistat a Catalunya Ràdio

by | maig 4, 2017 | Al Dia

 

 

 

Arran de la polèmica generada per Raquel Muñoz, l'hostessa que va denunciar les pèssimes condicions amb què van treballar al Barcelona Open Banc Sabadell, l'Associació Catalana d'Empreses d'Hostesses i Punts de Venda ha volgut explicar com es treballa i quins són els drets d'aquestes noies.

 

 

 

El bellaterrenc Josep Maria Riba ha assegurat que des de les empreses que, com la seva, es dediquen a oferir serveis de promoció i marqueting, es vetlla perquè hi hagi un equilibri entre la imatge i les condicions en què treballen les dones, i que hi ha un protocol de riscos laborals on diu en un dels punts que les noies no han de passar ni fred ni calor.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: