Bombers millora en seguretat en les intervencions d’emergència a les vies de FGC

by | maig 5, 2017 | Al Dia

 

 

Actuació dels Bombers a les vies del tren de FGC | FGC

 

 

 

 

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), a través d’un conveni de col·laboració amb el Departament d’Interior, ha cedit de forma gratuïta carretons d’emergències a la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments (DGPEIS) amb l’objectiu de millorar la seguretat i facilitar les actuacions dels operatius dels Bombers de la Generalitat en les emergències a les línies de ferrocarril. En total FGC ha cedit 12 carretons i 12 remolcs a la DGPEIS perquè els Bombers de la Generalitat puguin treballar en emergències que afectin les línies de Llobregat – Anoia, Barcelona – Vallès i Lleida – La Pobla de Segur.

 

 

Aquest divendres a la matinada, els Bombers de la Generalitat han realitzat un exercici de rescat a les vies de FGC a Viladordis on s’han posat a prova els nous carretons. En el simulacre han assistit el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments (DGPEIS), Juli Gendrau, i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Enric Ticó.

 

 

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: