Actuació dels Bombers a les vies del tren de FGC | FGC

 

 

 

 

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), a través d’un conveni de col·laboració amb el Departament d’Interior, ha cedit de forma gratuïta carretons d’emergències a la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments (DGPEIS) amb l’objectiu de millorar la seguretat i facilitar les actuacions dels operatius dels Bombers de la Generalitat en les emergències a les línies de ferrocarril. En total FGC ha cedit 12 carretons i 12 remolcs a la DGPEIS perquè els Bombers de la Generalitat puguin treballar en emergències que afectin les línies de Llobregat – Anoia, Barcelona – Vallès i Lleida – La Pobla de Segur.

 

 

Aquest divendres a la matinada, els Bombers de la Generalitat han realitzat un exercici de rescat a les vies de FGC a Viladordis on s’han posat a prova els nous carretons. En el simulacre han assistit el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments (DGPEIS), Juli Gendrau, i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Enric Ticó.