Pol Gibert | PSC

 

El diputat del PSC al Parlament Pol Gibert, acompanyat per diversos representants dels municipis que formen part de la Federació socialista del Vallès Oest, han fet una roda de premsa per tal de demanar al Conseller de Salut “més transparència i definició en el projecte de la possible compra de l’Hospital General per part del govern català”. Ha denunciat que des de fa mesos, “anem a cop de titular. Existeix una gran indefinició per part del Govern i aquesta situació afecta tan als usuaris com als treballadors de l’Hospital General, ja que els sindicats tampoc en saben res”.

 

Gibert ha alertat que la Generalitat “pretén iniciar un canvi de model sanitari a la comarca del Vallès, sense comptar amb cap tipus de consens” i ha afegit: “Els alcaldes s’han deixat a marge, el projecte s’està portant de manera unilateral i encara no sabem de què parlem, una compra total? Una compra parcial? El territori desconeix la situació i les intencions de l’executiu, això crea incertesa en una qüestió tan sensible com és la salut”.

 

En aquest mateix sentit, Gibert ha lamentat que en la darrera Comissió de Salut al Parlament, en ser preguntat per aquesta qüestió, “el conseller Comín es va mostrar totalment evasiu, no va aclarir res ”.