La cercavila, el pregó i el castell de focs marcaran l’inici de la Festa Major

by | maig 5, 2017 | Cerdanyola

El castell de focs tindrà lloc el divendres de Festa Major | Cerdanyola.info (JR. URBANO)

 

 

 

Un any més, amb el símbol primaveral de la Rosa, Cerdanyola es vesteix de festa. Des d’aquest divendres 5 de maig i fins al dilluns 8, els cerdanyolencs i cerdanyolenques celebrarem la Festa Major. Una celebració que aquest any no deixarà indiferent a ningú. Una  setantena d’entitats culturals i esportives han organitzat gairebé 80 activitats i concerts als diferents espais repartits per la ciutat.

 

  

 

 

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: