Llancen la primera app oficial per a mòbils del clàssic Pictionary

by | maig 5, 2017 | Al Dia

Llancen la primera app oficial per a mòbils del clàssic Pictionary | Europa Press

 

El popular joc de taula Pictionary té una versió oficial per a smartphones amb la qual és possible jugar a dibuixar i endevinar paraules a través del telèfon. L'aplicació, que ja està disponible de forma gratuïta tant per Android com per a iOS i Kindle, ha estat creada de forma conjunta per Mattel i l'estudi argentí Etermax.

 

Pictionary s'ha convertit, en els seus més de 40 anys d'història, en el joc de taula predilecte per a milions de persones. L'empresa de joguines Mattel s'ha llançat a l'entorn dels jocs per a mòbils i 'tablets' amb la col·laboració d'Etermax, un estudi argentí de videojocs per a smartphones.

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: