Les obres d'enllaç de l'AP-7 amb l'AP-2 es reprendran a l'estiu | AJ. CASTELLBISBAL

 

 

L'alcalde de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat), Enric Llorca, ha anunciat el compromís del Ministeri de Foment per reprendre les obres de construcció de l'enllaç entre l'A2 i l'AP7 aquest mateix estiu. Llorca s'ha reunit aquest dimarts amb el director general de Carreteres del Ministeri, Jorge Urrecho, que ha ofert un nou calendari per desencallar aquest projecte. Urrecho ha garantit que les obres es reprendran tant bon punt es resolguin diverses qüestions tècniques relacionades amb la tercera modificació del projecte.

 

 

 

Fa sis anys que l'obra està gairebé enllestida, i només resta acabar l'últim tram per garantir la connexió. Els pressupostos generals de l'estat (PGE) d'aquest 2017 inclouen 2,8 MEUR per a aquestes obres, amb previsió de destinar-hi 5 milions més fins el 2019. Llorca ha destacat davant Urrecho la “transcendència” que té pel Baix Llobregat i el Vallès Occidental la construcció de l'enllaç entre l'A2 i l'AP7, amb un viaducte de 850 metres. De fet, a mitjans de març, els deu municipis (entre els quals hi havia Terrassa i Castellbisbal) més propers a aquest punt de connexió van signar un manifest conjunt exigint a Foment celeritat per reprendre les obres de l'enllaç, ja que els treballs sobre el terreny van començar el 2006 i a dia d'avui encara no han acabat.