Les caramelles tornen a sonar amb més força a Bellaterra

by | maig 9, 2017 | Cultura

Els intèrprets o 'caramellaires' recorren els diversos carrers i cases del poble proveïts d’una cistella molt adornada al capdamunt d’una perxa | Cedida

 

 

L'anterior 6 de maig van tornar les caramelles a Bellaterra. Aquesta tradició es va recuperar l'any passat de la mà d'un grup de famílies vinculades a la parròquia de la Santa Creu de Bellaterra.

 

Veieu totes les fotografies.

 

Un nombrós grup de cantaires acompanyats pels seus músics, van iniciar la jornada a l'escola de música “El Musical”. Tot seguit, van començar un recorregut per diferents places i cases amb l'objectiu de cantar cançons tradicionals i recollir algun donatiu amb la cistella.

 

 

  

Més tard, i com a novetat en aquesta segona edició, van desplaçar-se fins a la residència de gent gran “CIM” a on, amb la seva actuació i cançons, van animar a algun resident a ballar. La següent cita va ser a la plaça del Pi, a l'estació de Bellaterra, a on van sorprendre diversos clients dels comerços bellaterrencs.

 

 

 

Altres domicilis particulars també van voler sumar-se a la festa. Can Cusidó, davant l'església, va ser la següent cantada amb havaneres i tot. A continuació va arribar Can Faus i Can Romero Marcet. Finalment, la cantata a Can Roda Buixeda va tancar la jornada amb un inesperat aperitiu com obsequi.

 

 

  

  

Tant infants com organitzadors es van mostrar molt satisfets de la trobada i asseguren que la tradició tindrà continuitat l'any vinent. 

 

 

 

 

 

 

Vídeo gentilesa Queralt Martín

Vols llegir més…?

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: