Les caramelles tornen a sonar amb més força a Bellaterra

by | maig 9, 2017 | Cultura

Els intèrprets o 'caramellaires' recorren els diversos carrers i cases del poble proveïts d’una cistella molt adornada al capdamunt d’una perxa | Cedida

 

 

L'anterior 6 de maig van tornar les caramelles a Bellaterra. Aquesta tradició es va recuperar l'any passat de la mà d'un grup de famílies vinculades a la parròquia de la Santa Creu de Bellaterra.

 

Veieu totes les fotografies.

 

Un nombrós grup de cantaires acompanyats pels seus músics, van iniciar la jornada a l'escola de música “El Musical”. Tot seguit, van començar un recorregut per diferents places i cases amb l'objectiu de cantar cançons tradicionals i recollir algun donatiu amb la cistella.

 

 

  

Més tard, i com a novetat en aquesta segona edició, van desplaçar-se fins a la residència de gent gran “CIM” a on, amb la seva actuació i cançons, van animar a algun resident a ballar. La següent cita va ser a la plaça del Pi, a l'estació de Bellaterra, a on van sorprendre diversos clients dels comerços bellaterrencs.

 

 

 

Altres domicilis particulars també van voler sumar-se a la festa. Can Cusidó, davant l'església, va ser la següent cantada amb havaneres i tot. A continuació va arribar Can Faus i Can Romero Marcet. Finalment, la cantata a Can Roda Buixeda va tancar la jornada amb un inesperat aperitiu com obsequi.

 

 

  

  

Tant infants com organitzadors es van mostrar molt satisfets de la trobada i asseguren que la tradició tindrà continuitat l'any vinent. 

 

 

 

 

 

 

Vídeo gentilesa Queralt Martín

Vols llegir més…?

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

La Festa de Primavera: L’èxit d’una jornada “pensada, organitzada i feta pels veïns”

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Bellaterra la primera Festa de Primavera en motiu de la celebració dels 75 anys de la Unió de Veïns de Bellaterra (UvB), una jornada festiva organitzada per l’associació veïnal juntament amb altres veïns i veïnes de Bellaterra que ha aplegat un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, literàries gastronòmiques i lúdiques.

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

La Unió de Veïns ja té enllestit el programa de la Festa de Primavera prevista pel pròxim diumenge 15 de maig a Bellaterra. Serà una jornada festiva i sense cotxes que acumularà un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, infantils, literàries, gastronòmiques i lúdiques que tindran lloc principalment a la Font de la Bonaigua de Bellaterra. L’objectiu, gaudir d’una festa ecològica i sostenible i celebrar els 75 anys de l’associació veïnal que ja insta, en la mesura del possible, a desplaçar-se sense cotxes, tot passejant per Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: