Els intèrprets o 'caramellaires' recorren els diversos carrers i cases del poble proveïts d’una cistella molt adornada al capdamunt d’una perxa | Cedida

 

 

L'anterior 6 de maig van tornar les caramelles a Bellaterra. Aquesta tradició es va recuperar l'any passat de la mà d'un grup de famílies vinculades a la parròquia de la Santa Creu de Bellaterra.

 

Veieu totes les fotografies.

 

Un nombrós grup de cantaires acompanyats pels seus músics, van iniciar la jornada a l'escola de música “El Musical”. Tot seguit, van començar un recorregut per diferents places i cases amb l'objectiu de cantar cançons tradicionals i recollir algun donatiu amb la cistella.

 

 

  

Més tard, i com a novetat en aquesta segona edició, van desplaçar-se fins a la residència de gent gran “CIM” a on, amb la seva actuació i cançons, van animar a algun resident a ballar. La següent cita va ser a la plaça del Pi, a l'estació de Bellaterra, a on van sorprendre diversos clients dels comerços bellaterrencs.

 

 

 

Altres domicilis particulars també van voler sumar-se a la festa. Can Cusidó, davant l'església, va ser la següent cantada amb havaneres i tot. A continuació va arribar Can Faus i Can Romero Marcet. Finalment, la cantata a Can Roda Buixeda va tancar la jornada amb un inesperat aperitiu com obsequi.

 

 

  

  

Tant infants com organitzadors es van mostrar molt satisfets de la trobada i asseguren que la tradició tindrà continuitat l'any vinent. 

 

 

 

 

 

 

Vídeo gentilesa Queralt Martín