Què cal evitar per aconseguir una bona comunicació en la parella

by | maig 9, 2017 | Comerços Amics

La comunicació, aspecte bàsic | eva.hn

 

  

 

 

En tota relació de parella, la comunicació és un aspecte bàsic per ajudar a no ferir els sentiments de l’altre. Existeixen uns errors repetitius que cal treballar. Tot seguit, recomanem els set punts de millora a tindre en compte:

 

 

 

  • Expressar les necessitats pròpies, sense suposar que l’altre les endevinarà. Començar el que diem per “Jo vull” o “jo necessito”, deixarà clar a l’altre el que s’espera evitant malentesos.

 

 

  • Explicar el que se sent quan la parella fa o diu alguna cosa que no agrada, de la següent manera: “Jo em sento malament quan tu et comportes així”. D’aquesta manera farem que l’altre empatitzi amb el nostre sentiment.

 

 

  • Expressar agraïment, fixant-nos en el que ja va bé, no només en el que va malament. Un exemple pot ser: “T’agraeixo que hagis tingut en compte el meu punt de vista”.

 

 

  • Negociar per a que els dos membres guanyin. Evitar el “No” rotund, passar a un “M’ho pensaré”pot obrir més alternatives.

 

 

  • Empatitzar, escoltar l’altre i entendre com se sent. Repetir el que ha dit l’altre és una bona manera d’expressar que l’estàs escoltant, “No sabia que et senties malament quan jo decidia sense consultar-te”.

 

 

 

Vols llegir més…?

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Piscina exterior oberta i Torneig de 6 hores de pàdel!

Renovada i disponible ja per a tots els veïns i veïnes està la piscina exterior d’El Club Bellaterra! Des del passat divendres ja s’hi poden fer capbussades, natació o simplement prendre el sol i relaxar-se a la zona de gespa i hamaques.

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Col·labora amb els restaurants de Bellaterra solidaritzats amb Ucraïna

Des de l’arribada de famílies ucraïneses a Bellaterra, alguns dels restaurants de Bellaterra s’han bolcat a donar-los suport oferint menús gratuïts als seus establiments. A banda de l’ajuda dels veïns i altres comerços, l’Hostal Sant Pancraç, el Bar del Club Bellaterra i l’Umami ofereixen diàriament el seus serveis a les famílies refugiades que hi accedeixin.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: