El govern de Cerdanyola dona suport a Forcadell i Simó

by | maig 10, 2017 | Al Dia

La concentració, el 8 de maig, davant del TSJC | Cerdanyola.cat (JR. URBANO)

 

 

L'alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà, i la primera tinenta d’alcaldia, Elvi Vila, van participar, el 8 de maig, a la concentració de suport a la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, i la secretària de la mesa de la cambra, Anna Simó.

 

 

Entre altres ciutadans, Escolà i Vila van mostrar el seu suport a Forcadell i Simó, citades al Tribunal Superior de Justícia (TSJC) per haver permès el debat i la votació de dues resolucions de desconnexió de Catalunya.

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: