Representants de l'associació amb Marc Carballeira, a la dreta, de #forçamiquel | Cedida

 

 

El projecte #forçamiquel ha rebut els beneficis de la 5a Nit de Cerdanyola Empresarial, celebrada el desembre de l’any passat. Els vicepresidents de l’entitat, Alejandra Martel i Artur Porta, van fer el lliurament del xec a un dels promotors d’aquesta iniciativa, Marc Carballeira, complint així amb l’objectiu de vincular la Nit de Cerdanyola Empresarial, a una causa d’interès social.

 

 

L’objectiu de #forçamiquel és recollir fons pel Departament d’Hematologia de l’Hospital Sant Joan de Déu, que els dedica a la investigació del càncer infantil. Aquest tipus de recerca depèn molt de les donacions privades, un 65% del seu pressupost, ja que no es considera prou rendible comercialment.

 

 

Com expliquen des de #forçamiquel, “un nen no és un adult petit; necessita fàrmacs i tractaments específics per lluitar contra la seva malaltia”. Per això es vol potenciar la investigació que trobi la cura “per a la toxicitat que comporten les quimioteràpies en els tractaments de leucèmia infantils”. 

 

 

#forçamiquel

 

En Miquel era un nen que durant set anys va lluitar contra tres leucèmies. La seva família i entorn van decidir implicar-se en aquesta causa i, entre d’altres activitats, organitzen un exitós torneig de pàdel solidari que ja porta recaptats i donats més de 100.000€.

 

 

Trobareu més informació a www.forcamiquel.com.