Cerdanyola Empresarial col·labora amb el projecte #forçamiquel

by | maig 11, 2017 | Al Dia

Representants de l'associació amb Marc Carballeira, a la dreta, de #forçamiquel | Cedida

 

 

El projecte #forçamiquel ha rebut els beneficis de la 5a Nit de Cerdanyola Empresarial, celebrada el desembre de l’any passat. Els vicepresidents de l’entitat, Alejandra Martel i Artur Porta, van fer el lliurament del xec a un dels promotors d’aquesta iniciativa, Marc Carballeira, complint així amb l’objectiu de vincular la Nit de Cerdanyola Empresarial, a una causa d’interès social.

 

 

L’objectiu de #forçamiquel és recollir fons pel Departament d’Hematologia de l’Hospital Sant Joan de Déu, que els dedica a la investigació del càncer infantil. Aquest tipus de recerca depèn molt de les donacions privades, un 65% del seu pressupost, ja que no es considera prou rendible comercialment.

 

 

Com expliquen des de #forçamiquel, “un nen no és un adult petit; necessita fàrmacs i tractaments específics per lluitar contra la seva malaltia”. Per això es vol potenciar la investigació que trobi la cura “per a la toxicitat que comporten les quimioteràpies en els tractaments de leucèmia infantils”. 

 

 

#forçamiquel

 

En Miquel era un nen que durant set anys va lluitar contra tres leucèmies. La seva família i entorn van decidir implicar-se en aquesta causa i, entre d’altres activitats, organitzen un exitós torneig de pàdel solidari que ja porta recaptats i donats més de 100.000€.

 

 

Trobareu més informació a www.forcamiquel.com.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: