El mes de novembre de 1985 Terrassa va viure un avistament d'un OVNI, i si ha passat a la història és perquè se'l va poder filmar. Tres dècades després, el misteri encara no s'ha resolt. Fenomen natural, visita d'extraterrestres? El cometa Halley? Una estrella? Preguntes sense resposta. L'OVNI es va albirar a Terrassa, però també a d'altres indrets del Vallès Occidental i fins i tot de Barcelona. En molts casos, els testimonis l'únic que van veure va ser una llum blanca, especialment forta en la part central. Als radars de l'aeroport del Prat no es va detectar res estrany. El cert és que fos el que fos brillava quatre vegades més que una estrella normal.

 

Dia:  29 de npvembre

Hora de l'avistament: A partir de dos quarts de deu de la nit (21.30)

Qui avisa: un sergent i un policia de Terrassa veuen una llum estranya