Bellaterra debatrà el futur de la Catalunya independent

by | maig 12, 2017 | Espai d'Entitats

El president del Cercle Català de Negocis, Albert Pont | Bloomberg

 

 

El president i vicepresident del Cercle Català de Negocis, Albert Pont David Fernàndez, oferiran una xerrada a Bellaterra sobre l’economia actual i perspectives de futur amb propostes reals per a la nova Catalunya Independent. La cita serà el dijous dia 1 de juny a 20 h, al Centre Cívic de Bellaterra. 

 

 

L'acte, organitzat per Bellaterra per la Independència – ANC, serà obert a tothom i, a més, durant la tertúlia, s'oferirà un sopar pels assistents. 

 

 

 
 

 

Vols llegir més…?

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

Veniu a gaudir de la Festa de Primavera de la Unió de Veïns de Bellaterra!

La Unió de Veïns ja té enllestit el programa de la Festa de Primavera prevista pel pròxim diumenge 15 de maig a Bellaterra. Serà una jornada festiva i sense cotxes que acumularà un seguit d’activitats esportives, mediambientals, culturals, infantils, literàries, gastronòmiques i lúdiques que tindran lloc principalment a la Font de la Bonaigua de Bellaterra. L’objectiu, gaudir d’una festa ecològica i sostenible i celebrar els 75 anys de l’associació veïnal que ja insta, en la mesura del possible, a desplaçar-se sense cotxes, tot passejant per Bellaterra.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: