La plaça Enric Granados s'omplirà de públic familiar i amics | Cerdanyola.info

 

 
Davant la Biblioteca Central de Cerdanyola, el dissabte 20 de maig, tindrà lloc la 2a Festa de la Il·lustració. 
 
 
Després de l’èxit de la primera edició, aquest any se seguirà amb el mateix model però amb més activitats i el doble d’autors convidats. Una oportunitat per conèixer el creatiu món de la il·lustració al nostre país i gaudir d’un matí ple d’activitats per infants i adults. 
 
 
 
El moviment començarà a les 10 h, a la plaça Enric Granados, i amb diferents espais d’activitats. Una zona de conta-contes, de venta d’àlbums il·lustrats, signatura de llibres, exposició i un nou estand, com a novetat d’aquest any, dedicat als il·lustradors locals. 
 
 
 
Els cerdanyolencs i cerdanyolenques podran participar, de forma gratuïta, a tots els tallers pensats pels més petits, però també pels més grans, amb còmic adult, novel·la gràfica etc. 
 
 
 
El nombre d’il·lustradors pujarà fins a quinze, tots ells entre els millors seleccionats per la “Fira del Llibre Infantil i Juvenil de Bologna 2017”, en la qual la literatura catalana va ser la convidada d’honor aquest any.
 
 
 
Entre els autors, quatre seran locals i col·laboradors habituals de L’Aranya, la llibreria organitzadora de l'esdeveniment. Aquests seran l’Olga Molina, la Silvia Morilla, l’Edu Català i la Maruxi Beaumont.