El Bellaterra-Montserrat és l'única caminada popular organitzada per una entitat de Bellaterra | Grup Escolta Bellaterra

 

 

Al voltant de 70 persones van participar, el dissabte 13 de maig, a la 26a Caminada Popular Bellaterra-Montserrat. La caminada néixer com a projecte de la branca de trucs – els joves de 17 anys, en endavant – del Grup Escolta Bellaterra, l'any 1990.

 

  

  

Es tracta d'una caminada nocturna que s'inicia entre les 19 h i les 20 h a Bellaterra, travessa el parc natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac i arriba fins a Montserrat. El recorregut total és de 45,4 km amb punts de control amb menjar i beguda per als participants. Els seus avituallaments es troben a Matadepera, Rellinars, Vacarisses, Monistrol i finalment Montserrat.

 

 

 

  

Aquest any la participació ha estat una mica inferior a l'habitual. Entre els motius es troba la coincidència amb el pont de la Salut de Sabadell, que ha deixat 3 dies de festa al municipi veí. La meitat dels caminadors ha vingut de diferents zones del Vallès.

 

 

 

El Grup Escolta Bellaterra ha fet una valoració positiva de l'esdeveniment però, de cara a l'any vinent, preveu organitzar-lo amb anterioritat i així poder fer més publicitat i guanyar assistència. A causa de la poca demanda pel que fa a l'autocar de tornada, es plantejaran deixar de contractar el servei.