Gaudeix de rock i blues en directe a Bellaterra

by | maig 15, 2017 | Cultura

 

 

  

  

Com ja és tradició, el Restaurant Marcs de Bellaterra oferirà música en directe, aquest divendres 19 de maig, dins del cicle de divendres musicals. El reconegut grup “Power Trio”, format per Miguel Talavera, Jordi Franco i Miguel Ballester donaran l'inici a les vetllades estiuenques del restaurant, amb música rock i blues.

 

 

Una bona oportunitat per gaudir de bona música, sopar o prendre una copa. 

 

 

Per disposar de taula es recomana reservar al telèfon 935 80 85 31.

 

 

 

 

Vols llegir més…?

Recomanacions de receptes veganes i vegetarianes per aquest estiu 2022

Recomanacions de receptes veganes i vegetarianes per aquest estiu 2022

T’has plantejat ser vegetarià/na o vega/na? Ja ho ets? Coneixes algú no consumeixi productes animals o n’hagi reduït el seu consum? Nosaltres et proposem algunes receptes veganes i vegetarianes, delicioses i fàcils de fer, que de ben segur que et sorprendran! 

Recomanacions de batuts i cremes per preparar aquest estiu 2022

Recomanacions de batuts i cremes per preparar aquest estiu 2022

Res millor que encetar el dia amb un bon batut, nutritiu, energètic, fresc i fàcil de fer! Avui, en aquesta setmana de recomanacions culinàries, us portem un recull de batuts fàcils de fer a base d’ingredients que segurament trobareu fàcilment per casa! També us recomanem algunes cremes i sopes fresques que els vostres paladars agrairan aquests dies d’estiu! 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: