10 propostes per gaudir de la setmana

by | maig 17, 2017 | Cerdanyola

Comença una nova setmana a Cerdanyola, i l'activitat no s'atura. Ho fa amb diferents propostes que el TOT recull a la seva agenda, i de les quals us en destaca algunes perquè no us perdeu res.

 

 

Formació

 

Com cada setmana, a Cerdanyola hi ha diferents conferències i xerrades per ampliar coneixements. Dimecres a les 19 hores, el Museu d'Art de Cerdanyola (MAC) acull la “xerrada-tertúlia sobre artistes plàstics moderns: Julie Mehretu”, a càrrec d'Òscar Serrano. Una xerrada gratuïta organitzada per l'Associació d'Artistes Plàstics de Cerdanyola amb el suport de l'Ajuntament.

  

 

Encara el dimecres, la “Comissió Ciutadana Llegat Xirinacs” proposa una taula rodona amb el títol “Moneda telemàtica? Monedes locals? Canvi social!”. Una conferència que començarà a les 19 h a la Sala Enric Granados, de la Biblioteca Central.

 

  

Ja el dijous, la Biblioteca Central acollirà el “Cafè Filosòfic”, un diàleg organitzat amb la finalitat de discutir sobre un tema des de la perspectiva filosòfica. Començarà a les 18.30 hores.

 

  

El mateix dia també es reunirà la “Comissió del Centenari de la Revolució Russa”. Aquesta pretén endegar diferents activitats per tal de recordar un esdeveniment d'abast històric, que commemorarà els 100 anys el novembre del 2017. Qualsevol persona que ho desitgi pot formar part de la Comissió. Serà a les 20 h a la sala 22 de l'Ateneu.

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: