Comença una nova setmana a Cerdanyola, i l'activitat no s'atura. Ho fa amb diferents propostes que el TOT recull a la seva agenda, i de les quals us en destaca algunes perquè no us perdeu res.

 

 

Formació

 

Com cada setmana, a Cerdanyola hi ha diferents conferències i xerrades per ampliar coneixements. Dimecres a les 19 hores, el Museu d'Art de Cerdanyola (MAC) acull la “xerrada-tertúlia sobre artistes plàstics moderns: Julie Mehretu”, a càrrec d'Òscar Serrano. Una xerrada gratuïta organitzada per l'Associació d'Artistes Plàstics de Cerdanyola amb el suport de l'Ajuntament.

  

 

Encara el dimecres, la “Comissió Ciutadana Llegat Xirinacs” proposa una taula rodona amb el títol “Moneda telemàtica? Monedes locals? Canvi social!”. Una conferència que començarà a les 19 h a la Sala Enric Granados, de la Biblioteca Central.

 

  

Ja el dijous, la Biblioteca Central acollirà el “Cafè Filosòfic”, un diàleg organitzat amb la finalitat de discutir sobre un tema des de la perspectiva filosòfica. Començarà a les 18.30 hores.

 

  

El mateix dia també es reunirà la “Comissió del Centenari de la Revolució Russa”. Aquesta pretén endegar diferents activitats per tal de recordar un esdeveniment d'abast històric, que commemorarà els 100 anys el novembre del 2017. Qualsevol persona que ho desitgi pot formar part de la Comissió. Serà a les 20 h a la sala 22 de l'Ateneu.