10 propostes per gaudir de la setmana

by | maig 17, 2017 | Cerdanyola

Comença una nova setmana a Cerdanyola, i l'activitat no s'atura. Ho fa amb diferents propostes que el TOT recull a la seva agenda, i de les quals us en destaca algunes perquè no us perdeu res.

 

 

Formació

 

Com cada setmana, a Cerdanyola hi ha diferents conferències i xerrades per ampliar coneixements. Dimecres a les 19 hores, el Museu d'Art de Cerdanyola (MAC) acull la “xerrada-tertúlia sobre artistes plàstics moderns: Julie Mehretu”, a càrrec d'Òscar Serrano. Una xerrada gratuïta organitzada per l'Associació d'Artistes Plàstics de Cerdanyola amb el suport de l'Ajuntament.

  

 

Encara el dimecres, la “Comissió Ciutadana Llegat Xirinacs” proposa una taula rodona amb el títol “Moneda telemàtica? Monedes locals? Canvi social!”. Una conferència que començarà a les 19 h a la Sala Enric Granados, de la Biblioteca Central.

 

  

Ja el dijous, la Biblioteca Central acollirà el “Cafè Filosòfic”, un diàleg organitzat amb la finalitat de discutir sobre un tema des de la perspectiva filosòfica. Començarà a les 18.30 hores.

 

  

El mateix dia també es reunirà la “Comissió del Centenari de la Revolució Russa”. Aquesta pretén endegar diferents activitats per tal de recordar un esdeveniment d'abast històric, que commemorarà els 100 anys el novembre del 2017. Qualsevol persona que ho desitgi pot formar part de la Comissió. Serà a les 20 h a la sala 22 de l'Ateneu.

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: