Agustí de Uribe, pregoner de la Festa Major de Bellaterra 2017 | cigmap

 

 

El veí Agustí de Uribe-Salazar serà el pregoner de la Festa Major de Bellaterra d'enguany.

 

 

Uribe ha dedicat la seva vida professional a les Relacions Públiques fins el punt de rebre, l'octubre passat, el premi ACPRI a tota una trajectòria professional. Molt actiu i dinamitzador del barri, els gegants de Bellaterra també van ser una donació seva. 

 

 

 

En l'àmbit professional ha ostentat diferents càrrecs en associacions de gran importància en el sector de les Relacions Públiques i de la Comunicació, entre els quals cal destacar: president de l'Agrupació Espanyola de Relacions Públiques (AERP), fundador i president de l'Associació d'Empreses Consultores en Relacions Públiques i Comunicació (ADECEC).  Va participar en l'elaboració de la Llei Fonamental del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya,formant part de la seva Junta de Govern en les dues primeres legislatures com a vicedegà de relacions públiques i en l'actualitat és president de l'Associació Catalana de Comunicació, Investigació i Estratègia Política.

 

 

Ha estat coautor de múltiples publicacions sobre Comunicació i Relacions Públiques. És professor i conferenciant en diverses escoles de negocis i universitats nacionals i estrangeres, formant part del consell assessor del Màster en Comunicació Política i Institucional de la Universitat de NavarraGeorge Washington University, membre del consell acadèmic del Màster en Comunicació Política de l'Institut Universitari d'Investigació Ortega i Gasset.