Jocs i activitats pel Dia Internacional dels Museus

by | maig 17, 2017 | Cerdanyola

Els museus de la ciutat s'ompliran de públic del 18 al 21 de maig | MAC

 

 

Els museus de Cerdanyola del Vallès celebraran des del pròxim dijous 18 de maig, al diumenge 21, el Dia Internacional dels Museus, amb la col·laboració dels dos museus de la ciutat, el d'art i el d'història ibèrica a Ca n'Oliver. A més, tindran diverses activitats divulgatives vinculades amb les seves activitats.

  

 

 

 

El Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver proposarà, el dijous 18 de maig, una visita guiada a l'exposició permanent dedicada a la cultura ibèrica de la tribu dels laietans. L'activitat està dirigida a nens majors de 10 anys. Per la seva banda, el Museu d'Art (MAC) organitzarà el diumenge 21 dues activitats més; per una banda, “Els temples de la vall de les Feixes” i “El vi dels ibers. La vinya i el vi a Collserola”.

  

 

 

 

A més, el Museu d'Art de Cerdanyola, prepararà, el divendres 19 de maig, la presentació de “La maleta de Buïgas“, una donació d'una maleta amb 1000 plaques de vidre amb dissenys de Carles Buïgas, per part del Rotary Club de la ciutat. El museu romandrà obert al públic fins a les 24 h.

  

 

 

 

La peça discordant

Els museus de la ciutat proposen a la ciutadania que els visiti durant el mes de maig que trobin 'La peça discordant'. Expliquen que alguna cosa no encaixa, en els museus, que algunes peces se'ls han barrejat… Es tracta de trobar la peça discordant a les les exposicions permanents de tots dos museus i que ho faci s'endurà un record com a premi.

Vols llegir més…?

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

Cerdanyola es compromet a treballar per un municipi lliure i divers en el Dia de l’Orgull LGTBIQ+

“Treballar per un municipi lliure i divers” va ser un dels compromisos que l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va fer durant la celebració del Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+. Aquest 28 de juny, la plaça de l’Abat Oliba va acollir l’acte central de la jornada amb l’actuació dels alumnes de l’Institut Banús, la lectura del manifest i l’espectacle de la Churry Clown.

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: