Els museus de la ciutat s'ompliran de públic del 18 al 21 de maig | MAC

 

 

Els museus de Cerdanyola del Vallès celebraran des del pròxim dijous 18 de maig, al diumenge 21, el Dia Internacional dels Museus, amb la col·laboració dels dos museus de la ciutat, el d'art i el d'història ibèrica a Ca n'Oliver. A més, tindran diverses activitats divulgatives vinculades amb les seves activitats.

  

 

 

 

El Museu i Poblat Ibèric de Ca n'Oliver proposarà, el dijous 18 de maig, una visita guiada a l'exposició permanent dedicada a la cultura ibèrica de la tribu dels laietans. L'activitat està dirigida a nens majors de 10 anys. Per la seva banda, el Museu d'Art (MAC) organitzarà el diumenge 21 dues activitats més; per una banda, “Els temples de la vall de les Feixes” i “El vi dels ibers. La vinya i el vi a Collserola”.

  

 

 

 

A més, el Museu d'Art de Cerdanyola, prepararà, el divendres 19 de maig, la presentació de “La maleta de Buïgas“, una donació d'una maleta amb 1000 plaques de vidre amb dissenys de Carles Buïgas, per part del Rotary Club de la ciutat. El museu romandrà obert al públic fins a les 24 h.

  

 

 

 

La peça discordant

Els museus de la ciutat proposen a la ciutadania que els visiti durant el mes de maig que trobin 'La peça discordant'. Expliquen que alguna cosa no encaixa, en els museus, que algunes peces se'ls han barrejat… Es tracta de trobar la peça discordant a les les exposicions permanents de tots dos museus i que ho faci s'endurà un record com a premi.