El Viena històric del centre de Sabadell | Albert Segura

 

 

 

Establiments Viena tancarà en els propers mesos el seu històric local de la plaça Sant Roc, on van iniciar la seva trajectòria en el món de la restauració. Es traslladen una cinquantena de metres, fins la cantonada entre el carrer d’Advocat Cirera i el carrer Sant Pau, on obriran un nou local, més adaptat.

 

 

 

La decisió que ha fet pública l’empresa fa mesos que s’estava cuinant i era coneguda entre els veïns, inquilins i comerciants de la zona. L’històric Viena de la plaça Sant Roc tancarà les seves portes i es mudarà uns metres més enllà, fins l’antiga oficina del Banesto del carrer d’Advocat Cirera, en obres des de fa mesos. Està prevista l’obertura el proper mes de setembre. El conseller delegat i director general de Viena, Marc Siscart, manté que “ha estat una decisió volguda i meditada”.

 

 

Sabadell és la ciutat que ens va veure néixer, i el Viena de Sant Roc un dels nostres locals més emblemàtics. Teníem clar que només faríem el canvi si aconseguíem trobar un local millor i a la mateixa plaça