El Rebost Solidari, mà d’auxili als refugiats

by | maig 18, 2017 | Al Dia

 

En Daniel Banyuls és el cap del Rebost Solidari, una entitat cerdanyolenca d’origen religiós que data del 1966. La seva tasca no queda limitada únicament a ajudar a les persones en situació de necessitat de la ciutat, sinó que també tendeix una mà als refugiats que fugen de la guerra de Síria i que es troben retinguts en camps de refugiats en Grècia, Croàcia o Sèrbia. Això els converteix en l’única organització de Catalunya i possiblement d’Espanya en realitzar un treball d’ajuda humanitària amb tant de seguiment.

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: