La instal·lació de la nova placa a la paret de l'Escola Ramon Fuster | Josep Maria Riba

 

 

Aquest dissabte 20 de maig, a les 11 h, es destaparà una placa en homenatge al pedagog Ramon Fuster, a Bellaterra. El lloc triat per fer-ho serà la paret exterior de l'edifici de secundària de l'escola Ramon Fuster.

 

 

L'acte posarà el punt i final a la celebració del centenari del naixement de Fuster, encentat l'any 2016. Ramon Fuster, originari de Bell-Lloc d'Urgell, a Lleida, va instal·lar-se a Bellaterra i va esdevenir un referent, no només en el desenvolupament cultural i social de Bellaterra, sinó de tot el país.

 

 

La Unió de Veïns de Bellaterra, amb la col·laboració de la Fundació Collserola, ha volgut clausurar, així, totes les exposicions, xerrades i homenatges que s'han fet a la seva figura per part de l'Ajuntament de Bell-Lloc del Camp, el Col·legi de Periodistes i Llicenciats en Ciències i Lletres de Catalunya i la Fundació Collserola, durant el centenari Ramon Fuster. 

 

 

Intervindran Quim Vidal, com a director de l'escola Ramon Fuster, Josep Maria Riba, president de la Unió de Veïns de Bellaterra i la seva filla, Maria Fuster, i nét, Guillem Fuster.