Es prepara la placa homenatge a Ramon Fuster

by | maig 18, 2017 | Al Dia

La instal·lació de la nova placa a la paret de l'Escola Ramon Fuster | Josep Maria Riba

 

 

Aquest dissabte 20 de maig, a les 11 h, es destaparà una placa en homenatge al pedagog Ramon Fuster, a Bellaterra. El lloc triat per fer-ho serà la paret exterior de l'edifici de secundària de l'escola Ramon Fuster.

 

 

L'acte posarà el punt i final a la celebració del centenari del naixement de Fuster, encentat l'any 2016. Ramon Fuster, originari de Bell-Lloc d'Urgell, a Lleida, va instal·lar-se a Bellaterra i va esdevenir un referent, no només en el desenvolupament cultural i social de Bellaterra, sinó de tot el país.

 

 

La Unió de Veïns de Bellaterra, amb la col·laboració de la Fundació Collserola, ha volgut clausurar, així, totes les exposicions, xerrades i homenatges que s'han fet a la seva figura per part de l'Ajuntament de Bell-Lloc del Camp, el Col·legi de Periodistes i Llicenciats en Ciències i Lletres de Catalunya i la Fundació Collserola, durant el centenari Ramon Fuster. 

 

 

Intervindran Quim Vidal, com a director de l'escola Ramon Fuster, Josep Maria Riba, president de la Unió de Veïns de Bellaterra i la seva filla, Maria Fuster, i nét, Guillem Fuster.

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: