31 municipis creen la Xarxa d’Economia Social i Solidària

by | maig 19, 2017 | Al Dia

Persones assistents a la constitució representant les ciutats fundadores | Cerdanyola.cat

 

 

Barcelona va acollir la constitució, el passat 17 de maig, de la Xarxa Municipal d'Economia Social i Solidària (XMESS), amb l’adhesió formal de 31 ajuntaments que representen el 44% de la població de Catalunya. L'alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carles Escolà, i la regidora de Promoció Econòmica, Contxi Haro, van estar presents a l'acte.

 

 

L’objectiu fundacional de l’associació és promoure, reforçar i consolidar l’economia social i solidària, fixar objectius i estratègies comunes i fomentar la cooperació i l’acció conjunta dels diferents municipis alhora d’impulsar polítiques públiques.

 

 

Es tracta, doncs, d’intensificar una estratègia territorial compartida, per fer de l’Economia Cooperativa, Social, Solidària (ESS) un dels instruments principals de superació de les actuals desigualtats socials, de generació d’ocupació de qualitat i, en definitiva, d’impuls d’un nou model socioeconòmic més democràtic, just i sostenible.

 

  

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: