Parc de Collserola: Aquest diumenge, una Marxerola per tothom

by | maig 19, 2017 | Cerdanyola

El recorregut serà una marxa pel Parc de Collserola | wikiloc

 

 

 

El Club d'Esports de Muntanya de Cerdanyola (CEM Cerdanyola) manté les inscripcions obertes per “La Marxerola”, una caminada popular per la muntanya de Collserola. La cita serà aquest diumenge, 21 de maig, a les 7.30 h, amb sortida des del Parc del Turonet.

 

 

 

L'associació va recuperar la caminada l’any 2015, amb l’objectiu que esdevingués un acte més de les festes del Roser de Maig. Així doncs, el 2015, el CEM Cerdanyola amb el suport de l’Ajuntament de Cerdanyola, van recuperar la caminada popular per l'estimada muntanya de Collserola, com activitat oberta i familiar de les Festes Majors.

 

Vols llegir més…?

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe bolca a l’AP-7 a Cerdanyola

Un cotxe ha bolcat a l’autopista AP-7 entre Cerdanyola i Sant Cugat, després de patir un accident amb un altre turisme. La incidència s’ha registrat pocs minuts abans de les onze del matí d’aquest 13 de gener i encara no hi ha informació de si hi ha persones ferides

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple de Cerdanyola aprova noves inversions i mocions sobre el crematori i la Policia Local

El Ple Municipal del mes d’octubre a Cerdanyola del Vallès va aprovar noves inversions, canvis en el pressupost municipal i el Pla Estratègic de Ciutat. A més, en la sessió del dijous 28 d’octubre, es van aprovar mocions per millorar les condicions laborals i salarials de la Policia Local, per convocar una taula de treball per evitar la construcció del crematori i per analitzar quin és el millor model de gestió per a les Escoles Bressol Municipals.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: