La primera edició de la Fira del Comerç | Cerdanyola Comerç i Serveis

 

 

El comerç tornarà a envaïr la plaça Abat Oliba per la 2a Fira del Comerç, organitzada per Cerdanyola Comerç i Serveis, els pròxims 10 i 11 de juny.

 

  

 

 

En aquesta segona edició, com a novetat, s'ampliaran els horaris, dissabte de 17 h a 00 h i diumenge de 10 a 20.30 h. Hi haurà espectacles d'animació infantil, desfilada de moda, actuacions musicals i espai gastronòmic, entre altres.

 

  

  

 

 

Dansa i moda dissabte

 

La fira començarà dissabte a les 17 h amb una actuació itinerant de Malaboig Malabars. A les 19 h, hi haurà exhibició de dansa a càrrec de l'escola de dansa MultiSport i a les 20h, la inauguració oficial.

 

  

 

 

A les 21 h arribarà la desfilada de moda amb participació de 15 establiments de la ciutat. Aquest any s'ha volgut potenciar aquesta activitat, que es farà a peu pla a les arcades de l'Ajuntament, amb projecció en una pantalla gegant.. A les 22.30 h hi haurà el concert de Niño Gato.