Bellaterra pateix destrosses al mobiliari urbà

by | maig 21, 2017 | Al Dia

 

 

 

  

  

El passat cap de setmana del 20 al 21 de maig, un grup de persones van malmetre mobiliari urbà de la plaça de l'estació de Bellaterra. Faltaven pocs minuts per l'una de la matinada del diumenge, quan els bombers rebien una trucada avisant d'un incendi provocat en una paperera pública, just en les escales direcció la universitat.

 

 

 

  

  

Bellaterra s'ha llevat amb les deixalles de les papereres escampades per la plaça del Pi, amb el contenidor de reciclar piles embrutat d'excrements, rajoles trencades i el tòtem lluminós completament destrossat.

 

 

 

  

  

De moment, es desconeix quins han estat els autors d'aquests actes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: