400 persones reclamen preservar i donar a conèixer Sant Pau del Riu-Sec

by | maig 22, 2017 | Al Dia

 

 

Un agradable i reivindicatiu matí de diumenge s'ha viscut, el passat 21 de maig, a la zona de Sant Pau del Riu-Sec, entre Cerdanyola, Badia i Sabadell. L'espai pertany al municipi de Sabadell i s'hi ha celebrat el 2n Aplec i Mostra d'Entitats organitzat per l'associació d'Amics de Sant Pau de Riu-sec i l'Ajuntament de Sabadell.

 

 

La celebració ha consolidat una vella tradició dels segles XVII, XVIII i XIX de gaudir, cada tercer diumenge de maig, d'un aplec al voltant de l'església romànica de Sant Pau. La zona compta també amb la Masia de Can Borrell del segle XVI i un jaciment arqueològic del voltant de sis hectàrees, on hi va haver un assentament romà, una vil·la romana imperial, un assentament carolingi, una necròpoli i un assentament templari.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: