FGC incorpora nous agafadors als trens de la línia Barcelona-Vallès

by | maig 22, 2017 | Al Dia

 

 

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha instal·lat agafadors verticals als espais adjacents als passadissos d’interconnexió entre cotxes dels trens de les sèries 113 i 114 de la línia Barcelona-Vallès. Aquest nous punts de subjecció verticals permeten millorar el confort dels clients durant els seus trajectes i faciliten la mobilitat dels usuaris per l’interior del tren.

 

 

En total s’han instal·lat 402 nous agafadors distribuïts en 24 unitats de tren, 19 unitats de la sèrie 113, que circulen pel Metro del Vallès, i 5 unitats de la sèrie 114, que donen servei a la línia L7 (Av. Tibidabo). El cost total del material i del muntatge dels agafadors ha estat de 99.000 euros.

 

 

Antics agafadors (a l'esquerre) i nous agafadors (a la dreta) | FGC

 

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: