Juan Jose Brugera al Matí de Catalunya Ràdio | Cedida

 

 

El bellaterrenc i president del Cercle d'Economia Juan José Brugera, ha estat entrevistat a Catalunya Ràdio per Mònica Terribas, durant l'emissió del dijous 25 de maig.

 

 

  

Juan José Brugera ha avançat al '”El matí de Catalunya Ràdio” que demanarà al president de la Generalitat que acudeixi al Congrés dels Diputats, com ha plantejat el govern espanyol, si vol defensar la celebració del referèndum d'independència. El president del Cercle d'Economia li proposarà durant l'obertura de la reunió anual del Cercle d'Economia, a Sitges. Brugera diu que a Rajoy li demanarà que dialogui amb Puigdemont per trobar una solució al conflicte polític “greu” que té Catalunya. Brugera, que també és president de la immobiliària Colonial, nega que hi hagi cap bombolla al sector, i diu que una de les grans preocupacions econòmiques és la falta de qualificació tècnica de la bossa d'aturats que encara hi ha. Finalment ha criticat l'auge del populisme a primera línia política: Trump i Le Pen. “Pedro Sánchez ho és una mica”, diu, igual que Theresa May. “Macron, ja es veurà”.

 

 

 

  

Tots els detalls de l'entrevista.